Posted by on 8 oktober 2021

Zin om er tussenuit te gaan met familie of vrienden? Waarom boek je geen stedentrip Wenen trein? Vanuit Nederland reis je gemakkelijk naar Wenen toe en daar hoef je niets een veel geld voor uit te geven. Er zitten veel voordelen aan om te kiezen voor het nemen van de trein boven het vliegtuig, auto of andere vervoersmiddelen.

Voordelen van een stedentrip Wenen trein

Met de trein een citytrip naar Wenen plannen neemt veel voordelen met zich mee. Zo heb je tijdens de treinreis veel ruimte voor jezelf en je bagage. Als je bovendien met een grote groep op reis gaat, dan is het rijden met meerdere auto’s veel gedoe. Je kunt elkaar kwijtraken en niet alle bagage kan mee doordat alles in de auto moet passen. Ook hier zijn treinen veel voordeliger en het zit daarbij ook nog een stuk comfortabeler! 

Voor de Stedentrip Wenen trein kun je veel eten en drinken meenemen, tussendoor stoppen zoals nodig is bij de auto hoeft niet. Ook heb je natuurlijk veel meer mogelijkheden voor entertainment, door bijvoorbeeld spelletjes te spelen of films te kijken met zijn allen. Met de trein naar stedentrip Wenen te vertrekken is niet alleen praktisch, het is ook een stuk gezelliger dan de trein of het vliegtuig. Bovendien is de trein een stuk milieuvriendelijker, dus je helpt ook nog eens de natuur terwijl je naar de stedentrip Wenen trein toe reist. 

Reis op moment van de dag

Ook kun je ‘s avonds met de trein reizen. Zo word je de volgende ochtend wakker in Wenen en kun je meteen starten met je stedentrip! Iedereen is zo helemaal uitgerust en klaar voor de volgende dag. Als je met de auto gaat loop je het risico dat de bestuurder compleet vermoeid aankomt en daarom niet kan genieten van de reis. Daarom is een stedentrip Wenen trein een veel betere optie voor velen. 

Gebruik het openbaar vervoer tijdens stedentrip Wenen trein

Er is veel te bewonderen in Wenen. De stad heeft een culturele status en biedt daarom veel bezienswaardigheden aan. Ligt je interesse bij klassieke muziek, dan kun je het Mozarthuis bezoeken, of ervaar concerten in de Sint-Petruskerk en de Karlskirche. Ook zie je de mooiste kastelen in Wenen, zoals paleis Schönbrunn waar prachtige tuinen bij horen. Of ga langs bij Slot Belvedère, een gigantisch paleis gebouwd in de 17e eeuw. Er is dus veel te zien op een dag, hierbij is goed vervoer erg belangrijk.

Als je eenmaal Wenen het bereikt is het gebruik van een auto eigenlijk helemaal niet nodig. Parkeren is daar duur en door de verkeersdrukte zal het lang duren voor je op je bestemming op aan zult komen. Als je meerdere bezienswaardigheden op een dag wilt zien is het al helemaal een ramp. Daarom kun je in Wenen beter gebruik maken van bussen of fietsen, zo kun je overal makkelijk binnendoor en kun je veel zien op je stedentrip Wenen trein. Auto’s leiden alleen maar tot lange files, hoge benzinekosten én hoge parkeerkosten. Laat je auto dus thuis en heb veel plezier met je stedentrip naar Wenen die je hebt geboekt bij Treinrondreis.nl !

Posted in: Barcelona