Posted by on 24 februari 2021

Altijd al is willen kamperen met alle luxe inbegrepen? Dan is Glamping de oplossing voor jou. Alle luxe die je gewend vanuit huis bevindt zich al in de tent.In feite hoef je hiervoor alleen wat kleding mee te nemen en een tandenborstel en je bent klaar om te genieten van je vakantie. Hieronder hebben we 5 voordelen genoteerd die jou wellicht zullen overtuigen om glamping in Nederland te doen of ergens in het buitenland

5 voordelen van Glampen

  1. Iedereen kent het wel wanneer je onderweg naar vakantie bent en de auto zo vol zit dat je net ruimte hebt voor je benen. Met glamping hoeft dit niet langer, neem enkel kleding en een tandenborstel mee en je bent klaar om te gaan.
  2. Ben jij niet zo van het zelf koken? Geen probleem met de glamping tenten wordt je voorzien van een koelkast en zelfs een vriesvak. Ook heb je toegang tot een keuken waar je instaat bent om zoals thuis te koken.
  3. Een grote last die kamperen met zich meebrengt is de grote caravan die meegesleurd moet worden. Je kunt deze nu thuis laten en genieten van je reis zonder zorgen.
  4. Op een keihard matras liggen wordt niemand vrolijk van. Daarom bezit de glamping tent een luxe bed met daarin een echt matras.
  5. De ruimte binnen de tent is zoals je thuis gewend bent. Niet lang je hoofd stoten wanneer je op wil staan. De kans dat je wakker wordt met een plas water is ook niet meer aanwezig

Hoe is Glamping ontstaan?

Het is concept glamping is ontstaat vanuit de behoefte van rijke Amerikanen en Europeanen om op een luxe manier te kunnen kamperen. Zo wilde ze tijdens hun vakanties in Afrika wel de luxe hebben die ze van thuis gewend waren. Toen de tijd alleen nog toegankelijk voor de allerrijkste.

Posted in: Barcelona